Sygepleje/medicin

Sygepleje/medicin

Læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge eller fysioterapeut?

Drømmer du om at arbejde indenfor sundhedsvæsenet? På Rønde Højskoles sygepleje-/medicinlinje kan du snuse til fagene og samtidig forbedre dine chancer for optagelse på uddannelserne, samtidig med at du får masser af fede oplevelser og nye venner. 

"Rønde Højskole gav mig mulighed for at opnå det hele. Større faglig viden i sundhedsvidenskabelige fag, masser af udfordringer og dybe venskaber." - Lene Andersen, Stud. Med., Syddansk Universitet

Prøv kræfter med fagene
I undervisningen stifter du bekendtskab med fx anatomi, fysiologi, biokemi og mikrobiologi. Du får styr på fagsproget og lærer en masse nyt. Vi genopfrisker dine kundskaber og giver dig tid til at fordybe dig i de emner og områder, du er særligt interesseret i. Udover de gængse fag underviser vi dig også i mere overordnede og filosofiske emner som livskvalitet, etik og prioriteringen inden for sundhedssektoren. Hvordan prioriteres der i dag? Hvad og hvem er vigtigst? Og hvordan har du det med det?


Om undervisningen på Sygepleje-/medicinlinjen

Vi ruster dig til dit kommende studie og arbejde
Målet med den samlede undervisning er, at du bliver sikker på dine interesser, og på hvilken vej du skal gå. På et kommende studie vil du få en god start, fordi du kender til sproget på forhånd og har en bred indsigt i sundhedsfagene. Samtidig forbedrer du dine chancer for at blive optaget på din drømmeuddannelse, da flere sundhedsfaglige uddannelsesinstitutioner ser særlig positivt på ansøgere, der på forhånd har kendskab til sundhedsommrådet.

Ønsker du at forberede dig til en videregående uddannelse, kan du med fordel kombinere Sygepleje-/Medicinlinjen med Rejseprojektet.

Avisen Urban skriver om studieforberedende højskole